Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Eşi boşanma davası açtı
Eşi boşanma davası açtı
Antalya'da tayinde torpil iddiası
Antalya'da tayinde torpil iddiası
18 Mart 2019 Pazartesi - 10:20

Amazon cevizinin faydaları nelerdir? 

Vitamin ve mineral açısından zengin olan amazon cevizi özellikle tiroid hastaları için şifa kaynağı olma özelliği göstermektedir.

Amazon cevizinin faydaları nelerdir? 
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan orjinal amazon cevizi, kilo verme başta olmak üzere tiroidden şeker hastalığına kadar birçok rahatsızlık için faydası bulunan doğal bir besin kaynağıdır.

Amazon Cevizi Ne İşe Yarar?

Amazonun yaklaşık 50 metre yüksekliğinden uzun ağaçlarında yetişen ve doğal selenyum kaynağı olarak nitelendirilen ve brezilya fıstığı olarak da bilinen amazon cevizi birçok hastalığın önlenmesinin yanı sıra zayıflamak için faydalı etkiler sunmaktadır. Karbonhidrat seviyesi düşük olan bu cevizin, protein, selenyum, vitamin değerleri yüksektir. Aynı zamanda omega-3 yağ asitleri açısından da zengindir. Zengin içerikli bir besin kaynağı olan amazon cevizi hem kilo vermeye hem de vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olmaktadır.

Amazon Cevizinin Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Vitamin ve mineral açısından zengin olan amazon cevizi özellikle tiroid hastaları için şifa kaynağı olma özelliği göstermektedir. Bu cevizin içeriğinde bulunan selenyum bileşeni DNA ve protein sentezine etki ederek vücutta bulunan ve depolanan, antioksidan özelliği olan ve hücrelerin hasar görmesini engelleyen proteinlerin özüne etki etmektedir. Bu sayede bağışıklık sisteminin güçlenmesini ve vücudun dengeli hormon üretmesini sağlayarak tiroid bezlerinin düzgün çalışmasına destek olur. Böylece tiroid eksikliği nedeniyle meydana gelen metabolizma düzensizliğini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Tiroid rahatsızlıkları vücutta kiloya neden olur ve bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi selenyum eksikliğidir. Amazon cevizinin bir başka özelliği sperm kalitesini arttırma konusunda etkili olmasıdır. İçeriğinde bulunan selenyum aynı zamanda cinsel hayatın sağlıklı olmasına da etkisi bulunmaktadır. Karbonhidrat açısından düşük değerlere sahip olduğu için özellikle erkeklerde cinsel yaşamın sağlıklı olması konusunda oldukça etkili olmaktadır. Gluten yoktur ve gluten alerjisi olanlar da belli miktarlarda tüketebilirler. Brezilya cevizi kalp sağlığını olumlu yönde etkilerken şeker hastalığını önleme konusunda da etkili olabilmektedir. E vitamini açısından zengin olan ve hücre yenilenmesine destek olan bu ceviz mineral açısından da tam bir doğal şifa kaynağıdır.

Amazon Cevizi Kullanımı ve Kullanım Şekli Nedir?

Çiğ olarak tüketilen brezilya cevizi aynı zamanda farklı şekillerde de tüketilebilmektedir. Dilerseniz kavurabilir ya da tuzlayarak tüketebilirsiniz. Fakat içerik olarak oldukça zengin olan bu besini aşırı tüketmekten kaçının. Uzmanlara göre günde 3-4 adet amazon cevizi tüketmek yeterli olmaktadır. Aşırı tüketildiğinde fayda yerine bazı yan etkilere neden olabilir. 1 tanesi bile insan vücudu için tam bir şifa sağlamaktadır. Bu açıdan değerlendirildiğinde önerildiği miktarda tüketmek sağlıklı bir vücut yapısı için yeterli olacaktır. Kalori açısından düşük değerlere sahip olduğu için diyet sırasında da tüketilebilir.

Amazon Cevizi Fiyatı Ne Kadar? Satın Alma ve Sipariş Son dönemlerde brezilya cevizi kullanıcı yorumları üzerinden yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde yoğun bir şekilde tüketildiğini görmekteyiz. Kullananlar son derece memnun kalmaktadır. Ayrıca amazon cevizi fiyatı da oldukça uygundur. Orjinal sitesinden sipariş vererek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sizler de kilo vermek ve kilo verirken vücut sağlığınızı korumak, artırmak istiyorsanız bu doğal kuruyemişi kullanabilirsiniz. 

 

Etiketler:
 
Burdur'da gıyabi cenaze namazı
 
Beymelek deplasmandan puanla döndü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Filiz Erben 15 Nisan 2021 Perşembe 01:01

Merhaba ben birçok zayıflama çayları kullandım zayıflayamafım metobolızmam cok yavaş çalışıyor trtot ilaci kullanıyorum bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da üretilen bu çiçekler yenilebiliyor
ANTALYA'da, minyatür sebze üretimiyle tanınan Erüst Tarım tarafından 13 ...
Arap Mehmet Restaurant açıldı
ANTALYALI lezzet düşkünlerinin 7 Mehmet'ten tanıdığı Mehmet Demirkol ile ...
Belgesi olmayan Antalya piyazı satamayacak
ANTALYA'nın yöresel lezzetlerinden Antalya piyazına mart ayında Coğrafi ...
 
42 yıllık damak tadı Lara'da
ANTALYA'nın 1976'dan bu yana markası haline gelen Paçacı Şemsi'nin Lara şubesi hizmete girdi.
ARNAVUT CİĞERİ
FIRINDA PATATES
 
DANA GULAŞ
ISLAK EKMEK ARASI
AŞURE
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva